Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Nivela laser cu auto-nivelare profesional 5_RL-X - CTR-X
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Nivela laser cu auto-nivelare profesional. Pentru planuri orizontale, verticale si cu panta dubla. Instrument de lucru exceptional. Cel mai profesionist poate fi obtinut de la un nivel laser de inalta calitate. Complet fabricat in Germania. Recomandat celor care solicita maximul, cheltuind o suma care va plati de la sine si din nou. Nu este echipat cu sistemul AUTOSLOPE.

In plus, totusi, poate efectua si o nivelare verticala, montandu-l pe lateral, pe langa nivelarea orizontala si inclinata. Servomotoare motorizate, de lunga durata. Panta dubla reglabila pana la maximum 15% cu o precizie a pantei de 0,01%. Aliniamente orizontale cu diametrul de peste 600 de metri cu receptorul. Ecran digital retroiluminat mare, cu toate functiile. Posibilitatea de a lucra electronic „in segmente” de emisie a fasciculului laser, pentru a nu deranja alte echipe sau zone publice.

Functia TILT pentru oprire din cauza aparitiei neasteptate a solului. Posibilitatea excluderii sensibilitatii la vibratii, cum ar fi trecerea camioanelor etc. Functioneaza si in regim manual. Viteze de rotatie variate. Prevazut cu garzi si garnituri pentru o protectie adecvata impotriva prafului si a apei.

Indicator de incarcare a bateriei. Toate functiile pot fi activate si reglate de la distanta, prin REMOTE CONTROL. MUNCATI DE ASEMENEA PE UN LAT.

Nivelul este livrat cu o cutie de transport, incarcator de baterii, telecomanda radio cu afisaj, receptor si tija de 2,00 m.
Din Gura in Gura